vineri, 7 august 2009

Întrebări, Sugestii, Reclamaţii

Aici puteţi adresa întrebări, sugestii sau reclamaţii în legătură cu saitul lui Vlad Pârău.

7 comentarii:

  1. salut,tot respectul pentru acest concept...as vrea si eu de undeva sa descarc acel filmulet "Basarabia lui Dumnezeu"...plz

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns aici, "la tine", accesand de pe pagina lui "Teo Fanos" avatarul "Mihai Vlad ".

    Cum e posibil sa ai un jurnal atat de frumos si fie atat de inaccesibil ?

    am dorit sa-ti trimit si un e-mail si nu am reusit (?)

    cu respect !

    RăspundețiȘtergere
  3. 50% corect:) scrii frumos, insa trebuie sa pleci minim un an in strainatate ca sa fii si obiectiv. Romaniei nu ii lipseste doar respectul de sine, ci si constiinta valorilor. Daca nu vrei insa sa te detasezi asa, mai ai o sansa: nu crede nimic din ce ai fost invatat, nimic din ceea ce ti s-a spus. Renunta la sentimente prin constientizarea radacinilor lor. Apoi cerceteaza si crezi, insa doar faptele ce ti se confirma DE TOTI. Poti sa-mi spui ca e imposibil...mereu exista variabile. Si totusi, nimic nu e imposibil. Numai omul poate spune adevarul printr-o minciuna. Logica (stiinta) o dovedeste. Daca afli ADEVARUL esti de mult timp mort, daca crezi ca-l stii esti nebun. Dar nebun inseamna ne-normal, adica diferit de ceilalti. Risti? Sau devii sclavul propriilor limite? Doar 2 cuvinte exprima adevarul general. Cand o sa ai curajul sa le spui o sa te admir. Pana atunci te apreciez. (cuvintele sunt "nu stiu")

    RăspundețiȘtergere
  4. care ar fi aceste cuvinte?

    RăspundețiȘtergere
  5. doar nu stiu....hmmmmmmmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul meu general este altul. "Nu stiu" e replica imbecila pe care o dau debilii Mirel si Dorel cu "Nu stiu de-astea...". Totusi, eu am depasit acel nivel de "inteligenta" ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. poeme pour l'amour abandonee,e superba,din tot ce ai scris pe blog,e,daca vrei moartea si nasterea la un loc,felicitari..

    RăspundețiȘtergere